Paieškų šiandien: 990
Įmonių sąrašas

Akmeninis paplūdimys

Bražuolė, 21100 Trakų r.

(8 658) 33665
    Tinklalapis    El. paštas   

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(8 658) 33665
Tinklalapis
Direktorius
Mindaugas Radeckas
Įmonės kodas
181225632

Darbo laikas

Pirmadienis
10.00-24.00
Antradienis
10.00-24.00
Trečiadienis
10.00-24.00
Ketvirtadienis
10.00-24.00
Penktadienis
10.00-24.00
Šeštadienis
10.00-24.00
Sekmadienis
10.00-24.00

Atsiliepimai

Įvertinkite:
(mažiausiai 100 simbolių) 0
Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas

Akmeninis paplūdimys

Apgyvendinimas ir namelių nuoma Trakuose
Uždarų vakarų rezervacija
Pirtis / Pirties nuoma Trakuose
Pramogos ant ežero
Pavargote nuo miesto triukšmo ir šurmulio?
Galime pasiūlyti jums puikų poilsį ant ežero kranto žaviame gamtos prieglobstyje šalia Trakų.
Čia Jūsų galėsite pailsėti ir pernakvoti:
- Dvivietis kambarys: 20 – 60 Eur
- Liux’as dviems: 100 Eur
- Vila (4 asm.): 100 Eur
Pas mus Jūsų laukia ąžuolinė – akmeninė pirtis, malkinė krosnis ir žadeito akmenys – aukščiausios kokybės derinys puikiam atsipalaidavimui. Čia vietoj ir pramoginis pirsas. Tai - jauki vieta atsipalaiduoti ir mėgautis kokybišku laiku sau. Šalia - Akmenos ežeras, kuris pasižymi vėsiu vandeniu. Tai švariausias ir gaiviausias ežeras Trakų ežeryne. Pats ežeras garsėja savo skaidrumu ir akmeniniu dugnu.Tai papildanti pirties pramogas galimybė pratęsti malonioje gaivoje arba tiesiog pasigrožėti ja.
Kainos:
- 150 Eur – 3 val. pirtis, papildoma 1 val. – 50 Eur (Vienu metu pirtyje – iki 10 asm.)
- 350 – 400 Eur– 12 val. pirtis (iki sekančios dienos 18 val., papildoma 1 val. – 35 Eur)
- 90 Eur/ val. – pirtininko paslaugos- 50 Eur/ 45 min. – masažas
Į nuomos kainą įeina: žolelių arbata, aromatai, rankšluosčiai (10 vnt.)
Puota gurmanams - MAISTO MEKA. Čia – Jūsų laukia kaukazietiška, azijietiška, peka, sveikuolių, gruzinų
virtuvės nuo gaminimo iki gurmaniško mėgavimosi geru maistu pagal individualius skonius ir užsakymus.
Čia pamatysite “gyvai”:
Tandyrą – krosnį ir tandyrą – šulinį. Tandyras – Vidurinės azijos miestuose ir miesteliuose atsiradusi molinė krosnis, kuriose mongolų raiteliai gydydavo žaizdas, o jų priešininkai gaminosi maistą ir šventė pergalę. Kepimas tandyre užima mažiau laiko nei kepimas bet kokioje kito tipo kepsninėje ar šašlikinėje, temperatūra viduje tolygi bet kurioje vietoje. Tandyras neleidžia atsirasti kancerogeninėms medžiagoms, taip kaip tai įvyksta kepant maistą ant ugnies, gaminamas maistas geriau išsaugo vertingąsias medžiagas.
Yra namų apyvokos daiktų, kurie amžini, t.y. jie “gimė” puikūs. Būtent toks yra tandyras, nes per tūkstančius metų tandyras beveik nepasikeitė, tiesiog “konvertavosi” į keramikinę krosnį. Tačiau šįkart kviečiame pasimėgauti tikruoju tandyru, kuris jungia kulinariją, dekoratyvų interjerą, gerą maistą.
Kazanas – tai tradicinis Totorių indas kuriame jie gamindavo AZU (jautienos troškinys su raugintais agurkais), šiuo metu plačiai paplitęs plovo gamybai. Būtina paragauti!
Pėkos “keptuvė” – Kroatija populiarina skirtingų keptų mėsų patiekalus, gali būti su daržovėmis, padažu ir/ar pupelėmis, svogūnais (pvz.: Mėšano mėso yra šešių mėsų rinkinys). Patiekalas į stalą patiekiamas kepimo inde, bendrai visiems. Egzotiškiausiu laikoma – keptos po žarijomis ėrienos, veršienos ar paršiuko ir paukštienos rinkinys (pėka) su bulvėmis. Iš čia ir “gimė” kepimo indas, kuriame gali puikiai išsikepti kelėtos rūšių mėsų / žvėrienos, daržoves.
daugiau...