Įmonių sąrašas

Karališkis, kaimo turizmo sodyba-vila

Antaplaštakio k., 29243 Anykščių r.
(0 687) 91582
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 687) 91582
Rezervacija
Tinklalapis
El. paštas
Savininkė
Regina Gelumbauskienė
Įmonės kodas
490359
PVM kodas
LT100003216513
Atsiskaitomoji sąskaita
LT10 4010 0429 0025 2478
Luminor Bank AS Lietuvos skyrius
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Apgyvendinimas
Salė renginiams
Pirtis ir kubilas
Vandens pramogos
Tai vientisas pramogų ir poilsio kompleksas, įsikūręs 2,7 ha plote, Karališkių ežero pakrantėje. Didžioji vila ir klėtis pastatyti originaliu stiliumi iš senovinių, autentiškų molinių plytų, kas suteikia sodybai išskirtinumą ir savitą grožį.

Ant gražaus Karališkio ežero kranto, jaunų pušų prieglobstyje įsikūrusi sodyba- vila "Karališkis". Tai puiki vieta švęsti vestuves, jubiliejus, įmonių šventes, rengti seminarus ir gerai praleisti laiką su šeima bei draugais. Senovę menančiame dviaukščiame pastate įrengtas originalus akmeninis vyno rūsys su židiniu, pirmame aukšte - 80 vietų pobūvių salė su terasa ir gražiu vaizdu į ežerą, o antrame aukšte - penki miegamieji su WC, dušais, terasomis.

Šalia - dviaukštė klėtis, turinti 7 erdvius dviviečius - keturviečius kambarius su visais patogumais. Ten pat yra jauki svetainė su židiniu, atskira virtuvė. Klėtis talpina iki 30 žmonių.Atokiau, prie pušyno, šeimų poilsiui skirti keturi rąstiniai namukai su terasomis. Poilsiautojų patogumui sutvarkytas smėlio paplūdimys, įrengti lieptai, pavėsinė su židiniu - krosnimi kepsniams bei šašlykams kepti. Aktyvaus poilsio mėgėjams - paplūdimio tinklinio ir krepšinio aikštelės. Mėgstantiems vandens pramogas: rusiška garinė pirtis su priepirčiu, kubilas, valtis, vandens dviračiai bei skaidrus ežero vanduo...

Maloniai laukiame Jūsų ištisus metus.
Daugiau...