Įmonių sąrašas

Labirintų parkas

Skapiškiai, 29168 Anykščių r.
(0 652) 19991
10 metų veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 652) 19991
Direktorius
Deividas Dilys
Įmonės kodas
303170815
PVM kodas
LT100008126410
Registracijos data
2013.10.21
Darbuotojai
31 darbuotojas (apdraustasis)
Vidutinis atlyginimas
2004,24 € (2024 kovas) daugiau

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Kristina
2024.04.15
Patiko, pernai lankėmės ir labirintų parke ir siaubo parke. Šiais metais būtinai grįšim. Kolkas geriausia Lietuvoje vieta pramogoms su vaikais.
Naudingas (0)
Pranešti
Vidas J.
2024.04.11
Pereitą vasarą keliavom po Anykščių kraštą. Net ir mūsų suaugusiųjų draugijai malonų įspūdį paliko pramogos Labirintų parke, šįmet būtinai užsuksime ir atnaujinsime įspūdžius smagiomis pramogomis!!!
Naudingas (2)
Pranešti
Karolina
2020.12.08
Nebrangu, šeimai dar nuolaidą padaro, visos pramogos įskaičiuotos į bilieto kainą. Super, kitais metais tikrai vėl važiuosim!
Naudingas (4)
Pranešti
daugiau...


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Šiuo metu Labirintų parkas - uždarytas bus atidarytas gegužės mėnesį
Pramogų ir atrakcionų parkas
Vaikų gimtadieniai
Maitinimo paslaugos
Renginių organizavimas
Edukacijos
Labirintų pramogų parkas Anykščiuose – nuostabi vieta, kur aktyviai pramogauja visa šeima! Parke yra išsirangę įvairiausių dydžių ir skirtingo sudėtingumo veidrodžių, karklų, kanapių ir kukurūzų labirintai, kuriais klaidžiojant nepamirštamų emocijų patirs tiek maži tiek dideli. Parkas kupinas ne tik labirintų, bet ir smagiausių pramogų: dvi padangų nusileidimo trasos, vandens valtelės, vasaros lauko čiuožykla, safari traukinukas, interaktyvi smėlio dėžė, velnio tunelis, šaudykla, vaikiška karuselė, šokinėjimo pagalvė, kreivų veidrodžių kambarys, vandens pagalvė, mini golfo aikštynas ir dar daugybė kitų pramogų.

Ramesnio poilsio mėgėjai gali mėgautis pasivaikščiojimu ne tik labirintais, bet ir žaliųjų skulptūrų parku, iš apžvalgos aikštelių atsiveriančiu vaizdu, romantiškomis supynėmis, maitinant Koi karpius žuvų maitinimo aikštelėje ar tiesiog grožintis mini zoo gyventojais.

Lankytojų patogumui šalia vaikų žaidimų aikštelės yra įrengta nemokama pikniko zona, esant poreikiui nemokamai suteikiame ir kepsninę. Labirintų pramogų parke taip pat veikia savitarnos kavinė, greito maisto užkandinė, bei baras.

Puiki žinia, kad įsigijus bilietą jis galios Jums visa dieną, o į jo kainą yra įskaičiuotos visos pramogos, kuriomis galite mėgautis neribotai!
Daugiau...