Įmonių sąrašas

Lietuvos verslo kolegija, VšĮ Vilniaus mokymo skyrius

Žirmūnų g. 70 (Žirmūnai), 09112 Vilnius
(0 659) 90777
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 659) 90777
Tinklalapis
Tinklalapis
Tinklalapis
El. paštas
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Moksliniai tyrimai ir taikomoji veikla
Aukštasis mokslas
Suaugusiųjų profesinis mokymas
Kvalifikacijos tobulinimas
Renginių bei konferencijų organizavimas
Išmanaus turizmo ir pramogų verslo vystymosi tendencijos
Pramogų ir turizmo industrijos organizacijų konkurencingumo valdymas
Turizmas ir darni plėtra saugomose teritorijose
Sveikatos turizmo plėtros kryptys Vakarų Lietuvos regione
Turizmo,pramogų industrijos organizacijų inovacijų proceso tobulinimas
Turizmo ir komunikacijos katedra kuruoja Turizmo ir pramogų verslo industrija studijų programos vykdymą. Šios studijų programos tikslas rengti kvalifikuotus vadybininkus, gebančius kurti turizmo paslaugų paketus ir organizuoti jų pardavimą, tirti ir analizuoti turizmo ir pramogų verslo rinką, verslo aplinką bei jos kitimo tendencijas, steigti ir valdyti turizmo, pramogų ir sveikatingumo paslaugas teikiančias įmones. Studijų programoje daug dėmesio skiriama verslumo, lyderystės, kritinio mąstymo ugdymui.

Programoje vyrauja praktinis mokymas. Praktikos atliekamos sėkmingai dirbančiose Lietuvos turizmo ir renginių verslo įmonėse. Šios programos socialiniai partneriai: viešbutis „Amberton Klaipėda“, UAB „Krantas Travel“, Smiltynės jachtklubas, Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras, Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras, UAB „Amadeus Lietuva“, „Linksmas lagaminas“ ir kt. Studentai taip pat turi puikias galimybes pagal mainų programas studijuoti ir atlikti praktikas užsienio šalių institucijose.

Profesinės veiklos galimybės: šios programos absolventai gali dirbti specialistais turizmo informacijos centruose, ekskursijų ir edukacinių programų rengėjais ir vedėjais muziejuose, gidais, vadybininkais - konsultantais kelionių agentūrose, vadybininkais apgyvendinimo ir maitinimo įstaigose, renginių organizatoriais – renginių organizavimu užsiimančiose įmonėse, laisvalaikio ir pramogų centruose, apgyvendinimo įstaigose, SPA ir sveikatingumo paslaugas teikiančiuose centruose, o taip pat iniciatyvūs ir verslūs absolventai gali patys įkurti įmonę ir verstis šia veikla.

Tolesnių studijų galimybės: absolventai gali siekti studijų rezultatų įskaitymo, jei nori studijuoti pagal universitetines pirmosios pakopos studijų programas. Baigę papildomąsias studijas arba įvykdę kitus aukštosios mokyklos nustatytus reikalavimus, turi teisę stoti į antrosios pakopos magistrantūros studijas.

Turizmo ir pramogų verslo industrijų studijų programos studentų indėlis į Kolegijoje organizuojamus renginius: studentai kiekvienais metais organizuoja renginių ciklą Klaipėdos šviesų festivalio metu, šiais metais renginiai buvo skirti Lietuvos šimtmečiui paminėti. Katedra prisideda prie Lietuvos verslo kolegijos sporto šventės organizavimo bei organizuoja sporto šventes. Studentai organizuoja renginius Jūros šventės, Gatvės muzikos dienos, Tarptautinės turizmo dienos metu. Pasirinkę šią studijų programą jie taip pat prisideda prie kalėdinio renginio - LTVK Gerosios žvaigždės bėgimo – „Padovanok senjorams Kalėdas“, kurio metu renkamos lėšos vienišiems savimi negalintiems pasirūpinti senjorams. LTVK daugiau nei 15 metų globoja Klaipėdos vaikų namų Smiltelė auklėtinius, o šios programos studentai rengia jiems Kalėdines šventes, kviesdami juos į temines ekskursijas, spektaklius ar kitokius šventinius renginius.

Siekiant supažindinti studentus su Pajūrio turizmo ištekliais, jiems organizuojamos išvykstamosios paskaitos į Palangos, Klaipėdos viešbučius, renginių organizavimo įmones, turizmo informacijos centrus, rengiamos išvykstamosios ekskursijos į Kuršių Neriją.Studentai gali rinktis vieną iš trijų programos specializacijų pvz.: pasirinkę ekskursijų ir kelionių vadybos specializaciją patys kuria ir rengia maršrutus bei įgyja teisę baigę studijas dirbti gidais Lietuvoje, įgyta kvalifikacija leidžia absolventams teikti Valstybinei vartotojų apsaugos tarnybai prašymą dėl gido pažymėjimo išdavimo;
Daugiau...

Video