Įmonių sąrašas

Saulėtekio kempingas

Snaigyno g. 6, Kailinių k., 67336 Lazdijų r.
(0 686) 08663
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 686) 08663
Telefonas
(0 688) 86831
Tinklalapis
Tinklalapis
Savininkė
Sonata Varnelienė
PVM kodas
LT100003357113
Atsiskaitomoji sąskaita
LT82 7300 0101 7101 3460
AB Swedbank

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Rita
2020.09.23
Visada norisi sugrįžti.Graži gamta. Smagus Snaigyno vanduo. Galima ir pagrybauti. Daug ir įvairių pramogų.
Ir labai malonūs ir draugiški šeimininkai. Aplankykit ir nepasigailėsit.
Naudingas (4)
Pranešti


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Baidarių nuoma. Vandens dviračių nuoma
Irklenčių nuoma. Žvejyba ežere
Trumpalaikis apgyvendinimas nameliuose, palapinėse
Vieta kemperiams su elektros ir vandens tiekimu
Kubilo ir pirties paslaugos
Turistų paslaugoms siūlome tiek aktyvų, tiek ramų poilsį Dzūkijos gamtoje. Kempinge galima atvykti viešnagei su savo palapinėmis, kemperiais arba išsinuomoti vieną iš mūsų namelių: medinį stacionarų 9 vietų namelį arba 6 bei 10 vietų namelius su terasomis.

Kempingo svečiai gali ramiai laiką leisti prie laužo, jaukiose medinėse pavėsinėse su vandens ir elektros prieiga. Maisto paruošimui prie kiekvienos pavėsinės yra įrengtos laužavietės, galima išsinuomoti šašlykinę ir malkų. Taip pat maistą galima pasigaminti ir visiems kempingo svečiams skirtoje virtuvėje.

Kempingo teritorijoje yra tvarkingi, nuolat prižiūrimi vyrų ir moterų tualetai bei dušai. Taip pat yra įrengta kemperių nuotekų išpylimo ir valymo vieta.

Siūlome pasimėgauti įvairiomis pramogomis. Vakarais kviečiame atsigaivinti garinėje pirtyje ant vandens arba kubile, o mėgstantiems aktyvų laisvalaikį siūlome žvejybą ar pasiirstymą valtimi, pasiplaukiojimą vandens dviračiais, irklentėmis, skaidriomis baidarėmis. Kempingo teritorijoje taip pat galima pažaisti tinklinį ir futbolą.

Mažiesiems lankytojams taip pat netrūks veiklos – kempinge įrengta vaikų žaidimų aikštelė su smėlio dėže ir supynėmis bei vaikams pritaikytas paplūdimys.

Siūlome baidarių plaukimą Snaigyno ežere ir Baltosios Ančios, Maros ir Zapsės upėmis. Maršrutai parenkami pagal kliento poreikį: ekstremalesni rekomenduojami jaunimui, o šeimoms su vaikais – siūlome nesudėtingus, ramius plaukimus. Vienu metu gali plaukti iki 80 žmonių grupė.

Saulėtekio kempinge priimamos įvairių dydžių poilsiautojų grupės: vienu metu gali poilsiauti iki 100 žmonių. Tai tinkamiausia vieta Jūsų pobūviams gamtoje: giminės susibūrimams, išleistuvėms, klasės susitikimams, sąskrydžiams, kolektyvo iškyloms ir kitiems renginiams.

Susitikime „Saulėtekyje“!
Daugiau...