Įmonių sąrašas

TRAVELTA, kelionių agentūra, MB

Baltų pr. 18 (Šilainiai), 48192 Kaunas
(8 655) 06888
Atsidarys rytoj 11.00
14 metų veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(8 655) 06888
Tinklalapis
El. paštas
Direktorė
Jolanta Guogienė
Įmonės kodas
302502780
PVM kodas
LT100007726817
Atsiskaitomoji sąskaita
LT94 7300 0101 2230 4403
AB Swedbank
Registracijos data
2010.04.23

Darbo laikas

Pirmadienis
11.00-19.00
Antradienis
11.00-19.00
Trečiadienis
11.00-19.00
Ketvirtadienis
11.00-19.00
Penktadienis
11.00-19.00

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Rasa
2021.07.19
Ačiū Jolantai už puikiai parinktą viešbutį Kretoj :) Iš karto suprato mūsų norus ir pasiūlė idealų variantą. Be jokių abejonių kreipsiuosi planuodama sekančias atostogas :)
Ačiū 🌺
Naudingas (0)
Pranešti
Neringa
2019.08.08
Ačiū už nuostabias atostogas Turkijoje. Didelis AČIŪ JOLANTAI iš Baltų pr.
Pirmos atostogos Turkijoje tobulos viešbutis personalas maistas 100% :).
🌹🌹🌹
Naudingas (0)
Pranešti
Aiste
2019.02.19
Labai dekojame uz parinkta kelione. Fuerteventura viesbutis 100%, svara garantuota, maitininmas taip pat. Labai puikus personalas, labai malonus, o pati sala nereali, yra ka pamatyti, poilsis garantuotas 😊. Didelis aciu jums 😊.
Naudingas (0)
Pranešti
daugiau...


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Prekės, paslaugos

Veiklos aprašymas

Organizuotos kelionės iš Vilniaus, iš Varšuvos, iš Rygos
Visos kelionių paslaugos (kelionės, bilietai, viešbučiai, vizos)
Geriausi kelionių pasiūlymai už priimtiną kainą
Kelionių agentūros “TRAVELTA” tikslas - užtikrinti, kad Jūsų atostogos būtų be rūpesčių ir malonios. Mes rūpinamės savo klientais nuo pat pirmos minutės iki pat kelionės pabaigos. Jeigu esate patenkinti Jūs, patenkinti esame ir mes. Aukšta paslaugų kokybė - mūsų prioritetas. Mes esame tam, kad padėtume Jums išsirinkti savąją kelionę: geriausią kelionės variantą už Jums priimtiną kainą. Mes siūlome: poilsines, pažintines keliones lėktuvu ir autobusu su organizuotomis grupėmis iš Lietuvos ir užsienio, aktyvaus poilsio mėgėjams - slidinėjimo keliones, pramogų parkus užsienyje ir Lietuvoje, kruizus, keliaujant individualiai – lėktuvų bilietus, keltų bilietus, autobusų bilietus, viešbučių rezervavimo paslaugas palankiomis kainomis, pervežimo paslaugas oro uostas-viešbutis-oro uostas, automobilių nuoma, vizų į Rusiją, į Baltarusiją įforminimo paslaugos, draudimo paslaugos, automobilio parkavimą Vilniaus ir Kauno oro uostuose Jūsų kelionės laikotarpiui. Kelionę įsigyjant internetu mūsų internetinės svetainės puslapyje visada gausite momentinę 3% nuolaidą. O pastoviems klientams ir grupėms taikomos papildomos nuolaidos. Pageidaujant įsigyti paslaugas, nebūtina atvykti pas mus į agentūrą. Viską galima sutvarkyti Jums net neišvykus iš namų. KELIAUKIT IR MĖGAUKITĖS!!! Daugiau...

Paieškos žodžiai

Poilsinės kelionės, pažintinės kelionės lėktuvu ir autobusu, kelionės iš Varšuvos ir Rygos, kruizinės, kelionės, kruizas Baltijos jūra, savaitgalio kelionės, naujametinės kelionės, kelionės vieną kartą metuose: į Laplandiją, gėlių paradas Olandijoje, Venecijos karnavalas, avia bilietai.
Lėktuvų bilietai, pigių skrydžių bilietai, Ryanair bilietai ir bilietų kasa, pigūs skrydžiai iš Kauno ir Vilniaus, keltų bilietai, autobusų bilietai, vizos į Rusiją, vizos į Baltarusiją, draudimo paslaugos, automobilių nuoma, automobilio parkavimas oro uostuose, viešbučių užsakymo paslaugos, viešbučių rezervavimas, slidinėjimo kelionės, slidinėjimas, kelionės šeimai, pramoginės kelionės, pramogų parkai, piligriminės kelionės, religinės kelionės, kelionės išsimokėtinai, kelionės internetu, paskutinės minutės kelionės, specialūs pasiūlymai, nuolaidos kelionėms, Kelionių agentūra Kaune, kelionių agentūros, kelionės, kolektyvams, gido paslaugos, individualios kelionės, pervežimo paslaugos oro uostas-viešbutis-oro uostas, SPA poilsis ir gydymas, pigios kelionės su pigiom avialinijom, kelionės į Austriją, Baltarusiją, Belgiją, Bulgariją, Čekiją, Daniją, Estiją, Graikiją, Islandiją, Ispaniją, Italiją, į Angliją, Juodkalniją, Kroatiją, Latviją, Lenkiją, Liuksemburgą, Olandiją, Norvegiją, Portugaliją, Prancūziją, Rumuniją, Slovakiją, Slovėniją, Suomiją, Švediją, Šveicariją, į Tenerifę, į Gran Kanariją, į Lanzarote, į Madeirą, Ukrainą, Vatikaną, į Romą, į Veneciją, Vengriją, Vokietiją, Turkiją, Rodo ir Koso salas, į Kretą, į Maltą, į Kiprą, į Egiptą, į Maljorką, į Ibizą, į Siciliją, į Maroką, į Tunisą, į Izraelį, egzotinės kelionės į Kiniją, į Filipinus, į Šri Lanką, į Tailandą, į Indiją, į Braziliją, į Kubą, į Keniją, į Dominikos Respubliką, į Maldyvus, į Japoniją, į Meksiką, į, Vietnamą daugiau...