Įmonių sąrašas

Vyšnių dvaras

Pušyno g. 14, Gintarų k., 97342 Kretingos r.
(0 699) 56463
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 699) 56463
Tinklalapis
Tinklalapis
El. paštas
Vadovas
Jolanta Igarienė
PVM kodas
LT100006790510
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Dvaro salė 100 žmonių
Banketai 200 žmonių
Nakvynė iki 80 žmonių
Pirtis iki 20 žmonių
Kubilas iki 9 žmonių
Istorija ir ramybe dvelkiančioje, nuostabiai gražioje vietoje, šimtamečių ąžuolų ir Vyšnių kalno prieglobstyje įkurtas Vyšnių dvaras duris lankytojams atvėrė 2015 metų pavasarį, siūlydamas puikią galimybę apsistoti, atšvęsti svarbiausias sukaktis, surengti konferencijas.

Vyšnių dvaro pastato eksterjeras ir patalpų interjeras sukurti remiantis medinių Žemaitijos dvarų laikotarpio inspiracijomis. Klasikinis interjero stilius sukurs Jūsų šventei solidumo, elegancijos jausmą. Visame interjere naudotos prabangios ir kokybiškos medžiagos - gipso lipdiniai, marmuro paviršiai, masyvo baldai, sietynai sukuria bendrą balansą ir harmoniją.

Didžioji dvaro salė yra 180 kv.m., joje galima susodinti iki 100 žmonių banketų metu. Furšeto metu - iki 150 asmenų. Šioje salėje stalus galime išdėstyti pagal Jūsų pageidavimą: teatro, klasės, posėdžio, pokylio ar kokteilio stiliumi. Šalia didžiosios salės esanti baltoji salė yra 52 kv.m. ploto. Natūralaus medžio baldai, švelni spalvų gama ir pagrindinis akcentas - židinys, kuria solidžią ir jaukią atmosferą. Vienas salės akcentų - centre stovintis didelis ovalus stalas, prie kurio gali susėsti 14–16 žmonių, ypač tinka iškilmingoms progoms. Banketų metu baltojoje salėje galima dengti saldumynų ar užkandžių stalus.

Jei nenorite, kad Jūsų santuokos ceremonija vyktų Civilinės Metrikacijos biure ir ištirptų daugybės santuokų sūkuryje – amžiną meilę prisiekite didingame dvaro kieme, gamtos apsuptyje po atviru dangumi. Tegul vėjas medžių viršūnėmis šnara, o ceremonija vyksta niekur neskubant, savo ritmu. Įsimintinai istorijai pasiūlysime arką, kuri suteiks ceremonijai daugiau iškilmingumo. Taip pat pasirūpinsime svečių susodinimu, gėrimais ir užkandžiais po ceremonijos.

Šventiniais pietumis ar vakariene mielai pasirūpins „Vyšnių dvaro“ šefas. Savo srities profesionalas suteiks svečiams galimybę mėgautis naujausiais, gastronomijos pasaulio tendencijas atspindinčiais, patiekalais. Mūsų dvaro virtuvės šefas taip pat pasiūlys plačią skonių paletę. Meniu – daugiau nei dešimt pagrindinių patiekalų. Jums reikės tik pasirinkti, o visu kitu pasirūpinsime mes.

Taip pat siūlome dviviečius, keturviečius ar šešiaviečius kambarius ramiam poilsiui iki 73 asmenų.

Po šventės kviečiame pailsėti erdvioje Vyšnių dvaro pirtyje. Prie pirties pastato, lauko terasoje įrengtame 9 vietų kubile galima mėgautis tyvuliuojančiu tvenkiniu, miško grožiu ir šalia stūksančiu piliakalniu. Užkandžiais, pietumis ar vakariene galima pasirūpinti patiems, nes yra visi indai, lauko kepsninė, kaitlentė ir pan, o jei nenorite tuo užsiimti, mielai ir mes tai galime padaryti.

Laukiame Jūsų atvykstant ištisus metus !
Daugiau...